Welkom

"Drama is life with the dull parts left out."
Alfred Hitchcock

Waren het de films van Hitchcock, die ik  in mijn hele jonge jaren ademloos op onze zwart/wit televisie zag? Of de films van Paul Newman, die ik allemaal wilde zien, nadat ik samen met hem vastzat op de 36ste verdieping van een brandende wolkenkrabber in "The Towering Inferno"? Hoe dan ook, film en acteren hebben me al van jongs af aan gegrepen. Ik begon met toneelstukjes op de basisschool, super 8 experimenten als puber en speelfilmpjes van een half uur als twintiger. Daarna video: Met de kinderen van de basisschool waar ik werkte maakte ik diverse film- en tv-persiflages. Met collega's maakte ik 9 jaar lang ieder jaar een speciale (stunts!) Sinterklaas-film.

Sinds ik echter meegedaan heb aan "The Entertainment Experience" voert acteren de boventoon. Wat is 't een uitdaging om het juiste gevoel op camera over te brengen! En wat een feest om met een groep enthousiaste, creatieve mensen een verhaal tot leven te wekken.

Ondertussen heb ik enkele andere kleine rollen mogen spelen. Ik volg workshops en wil vooral ervaring op doen, dus heel veel spelen. Zoek je een gedreven, expressieve acteur van 55 (die er veel jonger uitziet natuurlijk)? Hier ben ik!

Arjen van der Lely

Arjen van der Lely

Acteur